dilluns, 22 de febrer del 2010

Demanant informació

Els representants de l’Associació Cívica Capaspre es reuniran aquest vespre amb l’alcalde de Calella per recollir informació sobre els projectes que pensa tirar endavant l’Ajuntament aquest any.

Trobada demanada per l’entitat veïnal en la que es parlarà sobre diversos aspectes que afecten la població: l’urbanisme, la neteja o la situació econòmica.

La nova junta de l’Associació Cívica Capaspre vol conèixer les prioritats de l’executiu municipal en l’actual moment de crisi. Per això, en la reunió que mantindran aquest vespre amb l’alcalde Juhé li traslladaran les inquietuds que els han fet arribar els ciutadans. A més, i com a representants veïnals, preguntaran a la màxima autoritat municipal si la crisi econòmica podria afectar el desenvolupament de les actuacions anunciades per aquest any. Ho ha dit la presidenta de la Capaspre, Maria Antònia Pujol.

La intenció de l’Associació Cívica Capaspre és recollir informació aquest vespre i traslladar-la als ciutadans que se’ls adrecen. També sobre aspectes puntuals que ells posaran sobre la taula. Per exemple, en l’àmbit de la neteja viària, la via pública, la sanitat o l’educació: “l’ascensor de l’estació si es fa o no es fa, el CAP que tothom es queixa que hi falta personal, quina implicació hi té l’Ajuntament. Les escoles també que hi falta espai, el Salicrú està com està, la construcció que es vol fer del carrer Església que es vol fer peaonal fins al final; la balustrada del Passeig de Mar que de tots és sapigut que hi havia una concessió feta i que s’ha quedat a gairebé a la meitat i que si això implicarà que no es pugui portar a terme o de quina manera s’haurà de fer” -ha dit Pujol.

La presidenta de l’Associació Cívica Capaspre espera que la trobada d’avui amb l’alcalde, la primera que tindrà després del canvi de junta sigui positiva i productiva. S’aprofitarà l’avinentesa per plantejar una ampliació de l’espai de què disposa l’entitat a la Fira de Calella i l’Alt Maresme.