dijous, 11 de febrer del 2010

Més activitats ciutadanes

La plataforma organitzadora de la consulta sobre la independència que se celebrarà a Calella el 25 d’abril intensifica els actes. Per aquest mes de febrer s’han organitzat diverses activitats ciutadanes per difondre els objectius de la iniciativa i aconseguir el màxim de participació.

Així, el pròxim dissabte 27 es farà una xocolatada popular en el marc d’una jornada de caire familiar que s’aprofitarà per recollir adhesions al manifest de la Plataforma Calella Decideix!. En el calendari, però hi ha altres dues cites destacades. Una xerrada de temàtica econòmica, pretesament objectiva sobre la viabilitat de la independència de Catalunya, que rep el suport del Cercle Català de Negocis i que es realitzarà dijous vinent.

La Plataforma Calella Decideix! també vol recollir l’opinió dels immigrants sobre la pregunta de la consulta, un col.lectiu cridat a participar-hi. De fet, dins la comissió organitzadora, s’ha creat un grup de treball específic. Dirigit al col.lectiu, l’acte que se celebrarà el 4 de març i en el qual hi intervendrà el secretari per a la Immigració del govern català, Oriol Amorós, i el president del Secretariat d’Immigració de Convergència Democràtica, Àngel Colom. El portaveu de la plataforma Xavier Ponsdomènech ha explicat que “ara estem treballant també per incloure alguna de les entitats d’immigrants de la població de Calella o alguna entitat sobre immigració de Catalunya perquè també comparteixin l’acte”.

Al marge dels actes temàtics, la Plataforma Calella Decideix! manté la campanya de captació de voluntaris, a la qual s’hi ha sumat ja unes 170 persones.