dimarts, 23 de febrer del 2010

Llàstima

Handbol Mataró 27 – UEH Calella 25: Derrota intrascendent dels calellencs davant el líder de la categoria, en un partit molt igualat.

Després de dues victòries consecutives, la UEHC va afrontar amb moltes ganes el partit d’aquest passat cap de setmana a pista del líder de la primera catalana que era, a més, un derbi. Els calellencs van jugar de tu a tu amb l’Handbol Mataró però la lesió de Dani al minut 5 va trastocar els plans. Va haver d'asseure's a la banqueta i això va suposar un contratemps que va desconcentrar la UEHC qui, a partir de llavors, va jugar els seus pitjors minuts deixant al líder avançar-se en el marcador.

La mitja part va sentar molt bé als calellencs. Van tornar a sortir a pista amb moltes ganes de lluitar i anar escurçant diferències en el marcador. Ho va aconseguir, tot i que els mataronins continuaven per davant. Es van tenir opcions fins al final.

Ara queda només un partit per acabar la lliga. La UEHC el jugarà a casa contra el Sant Esteve Ses Rovires, el quart per la cua.