dimarts, 6 d’abril del 2010

2 pàrquings de pagament

Avui ha entrat en funcionament la zona blava dels aparcaments del Roser i la Muntanyeta. L’establiment de tarifes de pagament en aquests dos pàrquings, fins ara gratuïts, és la mesura amb la qual el govern municipal vol afavorir la rotació de vehicles. Durant aquest matí les dues zones d'aparcament estaven molt buides.

L’empresa municipal Gestvia gestiona, des d’avui, dos nous aparcaments de zona blava. Són dues importants bosses situades estratègicament: la del Roser, al nucli antic, i la Muntanyeta, darrera la Fàbrica Llobet-Guri, paral.lela a la carretera Nacional 2 i al costat de les instal.lacions esportives. En total, s’oferiran 122 places a tarificació normal, de dilluns a dissabte, de nou del matí a dues de la tarda, i de quatre a vuit del vespre.

Gestvia ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament setmanal per a residents i, a més, s’ha creat un abonament exclusiu per aquests dos aparcaments per a tots els seus altres usuaris. Serà diari, de 24 hores, amb un cost de dos euros i 50 cèntims i s’expendrà a les màquines.

Palet ha indicat que la posada en funcionament d'aquestes dues zones blaves s'ha fet pensant en les persones que vénen a treballar a la nostra ciutat.

Aquesta prova pilot que es desenvoluparà a partir d'ara es podria estendre en els propers mesos si funciona i "ampliar-se per exemple al pàrquing de les Palmeres" -ha assenyalat Palet.

Durant el mes de març es va procedir a la senyalització de les noves zones blaves.