dijous, 22 d’abril del 2010

Consell de Medi Ambient

Una trentena de persones, entre elles, molts membres del col•lectiu d'equatorians de la nostra ciutat, van assistir ahir al vespre al Consell Municipal de Medi Ambient.

Un dels principals temes abordats va ser la celebració de la tradicional exposició de roses i la festa del medi ambient que es farà a la nostra ciutat el cap de setmana del 8 i 9 de maig. Enguany el president d'honor i encarregat d'inaugurar l'exposició serà el diputat de Medi Ambient de la Diputació, Joan Antoni Barón.

L'alcalde i regidor de l'àrea, Josep Maria Juhé, va avançar que des de Medi Ambient s'està treballant en l'elaboració d'una guia de camins del Parc Dalmau que es regalarà durant l'exposició de roses.

També es va donar compte de les reformes fetes a l'hort escolar de l'Escola La Minerva. Una eina pedagògica, d'integració i que serveix per inculcar els nens els valors del respecte a la natura, tal. i com ha explicat Juhé.

Durant el consell municipal de medi ambient també es va fer una diagnosi de la situació en què han quedat els nostres boscos arran de la nevada del passat 8 de març.