dilluns, 12 d’abril del 2010

Ascens a la Superdivisió Masculina Estatal

L'Escala ha acollit aquest cap de setmana la fase d'ascens a la màxima divisió del tennis taula masculí estatal. I des d'allà ens han arribat bones notícies i és que el Termotur Calella ha aconseguit l'ascens a Superdivisió després d'una duríssima fase d'ascens.

La fase no va començar bé pels calellencs que van caure amb l'equip local. Després d'haver-los guanyat dues vegades en la lliga, totes dues ocasions per 5 a 1, el Termotur va veure com l'Escala col•locava un 0 a 3 en el marcador, que tot i remuntar i posar-se 2 a 3, al final es va caure per 2 a 4.

En el segon partit, davant el Valladolid el partit es va complicar amb la derrota de Joan Moregó davant Alejandro Hortal, que posava el 2 a 2 al marcador. Tot i això, Manolo Garcia va fer un bon partit derrotant el seu rival. El partit va acabar amb 4 a 2 pels calellencs.

En el darrer partit, els calellencs han aconseguit el mateix resultat amb el Jerez, l'últim classificat de la fase, però que ha complicat les coses al Termotur gràcies als dos punts de Juan Gómez, sobre Moregó i Navarro.

D'aquesta manera, l'Escala i el Termotur Calella han estat els dos equips que han aconseguit l'ascens a la Superdivisió Masculina Estatal.