dijous, 29 d’abril del 2010

El medi ambient i la biblioteca

El Medi Ambient serà el gran protagonista de les primeres activitats del mes de maig a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça. Un mes intens en el qual no hi faltaran els habituals tallers i tertúlies literàries, a més de les activitats infantils i les hores del conte cada dissabte.



Durant tot el mes de maig el Voluntariat de l'Alt Maresme de Medi ambient, el VAMMA tindrà muntada una exposició sobre “El litoral mediterrani català”, lligada a la conferència “La costa i el fons marí del Maresme” de Sara Xàmpion i Guillem Falcó, el dia 14 maig a les 7 de la tarda. Seguint amb el Medi Ambient, la regidoria de l'àrea ha preparat per al dia 6 una xerrada sobre Roses a càrrec de Teresa Vidal, tal i com ha explicat Dolors Llavall, directora de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça.

El dia 7 de maig Oncolliga prepara un taller sobre càncer de Colon a l'ajuntament Vell i els dissabtes 8 i 15 hi ha un taller informàtic per ensenyar a la gent a fer un compte de Facebook. Segueixen les tardes de tertúlia, el Devorallibres i els tastets literaris a finals de maig. Al juny s'acabarà el curs i també aquestes activitats habituals. L'hora del conte del dissabte 22 de maig l'organitza la regidoria de Ciutadania i es diu explica'm un món. Està inclòs dins la quinzena solidària.

250 persones van fer ús del servei de préstec a la Biblioteca el dia de Sant Jordi i es van poder endur a casa la guia de Passejades del Maresme, editada pel conjunt de biblioteques de la comarca. De Calella hi ha la ruta renaixentista.