dijous, 15 d’abril del 2010

Sentència ferma

El responsable de l'empresa Evolution Race 2010, organitzadora del Half i el Challenge Costa de Barcelona Maresme 2009, Roberto Mondéjar, haurà d'acatar finalment en els propers dies les mesures cautelars imposades en el seu dia per un jutge sobre el tancament de la pàgina web del triatló.

Recordem que l'empresa propietària de les llicències mundials Challenge, Team Challenge Roth GMBH, va denunciar Evolution davant els jutjats d'Arenys de Mar per mantenir activat un web no autoritzat ni oficialment ni institucionalment. Així doncs, Roberto Mondéjar haurà de passar als actuals organitzadors la base de dades de la pàgina web amb tots els inscrits a les 2 proves d'aquest any i tornar els diners cobrats d'aquestes inscripcions, segons ha explicat el director tècnic del Challenge Costa de BCN-Maresme, Agustí Pérez.

Agustí Pérez ha dit que la nova empresa organitzadora ha registrat notarialment tot el contingut que hi havia a la pàgina web de Roberto Mondéjar. Recordem que Mondéjar s'ha d'enfrontar encara a 5 querelles presentades pel Consell Comarcal del Maresme. L'acusen d'estafa, apropiació indeguda i publicitat enganyosa, entre altres.