dijous, 15 d’abril del 2010

L'experiència d'un guanyador

El quatre vegades campió de l'Ironman de Niça i guanyador del primer Challenge Costa de Barcelona-Maresme va oferir ahir una xerrada a Calella convidat per l'equip de triatló local 'Team Calella Triathlon'. Considerat un dels millors triatletes espanyols, el barceloní Marcel Zamora va compartir amb els assistents les seves experiències com a esportista professional i va donar-los alguns consells a l'hora d'afrontar una competició.

Zamora està realitzant aquests dies unes jornades d'entrenament al Maresme amb els seus companys d'equip: els francesos del Triatl'Aix.

El triatleta Marcel Zamora continua la seva posada a punt al Maresme, després de gairebé 3 mesos de vacances. Del tot merescudes ja que la temporada passada el barceloní va adjudicar-se per quarta vegada consecutiva l'Ironman de Niça, i va aconseguir el triplet amb victòries a l'Embrundman i al primer Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Ha tornat als entrenaments a la comarca juntament amb 160 triatletes del seu equip.

És un dels millors en la llarga distància i el Team Calella Triathlon va voler apropar la seva experiència i coneixements als esportistes aficionats.

Durant la xerrada es va projectar el vídeo de l'última participació de Zamora a l'Ironman de Niça. Va analizar la seva evolució al llarg de la prova i va desvetllar-ne algunes claus. Tot i ser un especialista en la marató, el triatleta va admetre que els seus èxits radiquen, en bona part, al seu esperit lluitador.

Els maresmencs el vam veure aixecar els braços de la victòria l'octubre passat i, d'entrada, no descarta una segona participació al Challenge.

A l'espera de concretar-se el grup PRO del Challenge de llarga distància, l'organització del Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha donat els noms dels que podrien ser protagonistes del Half del 16 de maig. Repeteix el guanyador de la primera edició Clemente Alonso, a qui l'acompanyara Álvaro velázquez, Francisco Pontano, Víctor del Corral, Nicolas Becker o Ciryll Viennot.