divendres, 30 d’abril del 2010

Presentació del Pla d'Acció Local

Calella s'ha vestit de gala per presentar oficialment el Pla d'Acció Local per a la millora de la competitivitat turística. Aquest document és el full de ruta de la feina que s'ha de fer al llarg dels propers anys i és fruit d'una intensa anàlisi i diagnosi realitzada a la ciutat durant l'últim any tant pel sector públic com privat i també la societat civil.

Per a l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), aquest dijous ha estat un gran dia per la ciutat ja que s'ha presentat una feina consensuada amb tothom, entre els sectors públic i privat.

A l'elaboració d'aquest pla també hi ha participat la regidora de CiU a l'oposició, Montserrat Candini, qui ha afirmat que aquest també és el pla pel qual aposta Convergència.

Durant l'acte també es va renovar la signatura de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació Turística de Calella pel desenvolupament de les activitats turístiques.

Precisament, el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa va destacar que en un futur molt proper no només el turístic sinó la majoria de sectors hauran de col·laborar molt estretament amb el sector públic. Josep Huguet (ERC) va destacar també que el turisme té una avantatge molt important i és que no es pot deslocalitzar.

Per la seva banda, el president de l'Associació Turística de Calella, Enric Hernández, va recordar que la ciutat ha estat pionera en molts aspectes del turisme, gràcies als esforços empresarials i també de l'administració. Va ressaltar però que calen més ajudes i més comprensió cap a un sector clau en l'economia.