divendres, 30 d’abril del 2010

Es presenta la Titan Desert

Aquest dissabte es presenta a Calella la Titan Desert Nissan 2010. És la cursa en bicicleta de muntanya més exigent del calendari i es desenvolupa per terres del desert del Marroc. A l'edició d'enguany hi haurà dos equips que porten per nom “Santiveri-Termotur”, amb l'empresa calellenca com a una de les principals patrocinadores. En un hi ha 2 corredors calellencs, Joan Carles Castellà i Lluís Calsapeu. A l'altre hi ha ciclistes de la talla de Melcior Mauri i Abraham Olano.

La Titan Desert Nissan 2010 és una cursa en bicicleta oberta als amants dels pedals, l'esport i el sacrifici. Durant 5 dies, del 3 al 7 de maig, els participants recorreran el Marroc, al voltant de l'Atles i el desert del Sàhara en bicicleta de muntanya. Una prova molt exigent, tal com ha explicat Melcior Mauri, exciclista professional i actual integrant del “Santiveri-Termotur”que participarà a la prova. En declaracions fetes ahir al vespre al programa Fòrum Obert de Ràdio Calella Mauri va dir que "és una cursa maratoniana de 5 etapes, d'entre 80 i 130 km l'etapa més llarga. La resistència és el que més s'ha de tenir en compte, perquè són molts dies".

Melcior Mauri també ha tingut paraules d'agraïment per a l'empresa Termotur, de la qual ha dit que sense el seu suport no podrien participar a la Titan Desert. El ciclista ha volgut felicitar Calella per la seva implicació amb l'esport, en especial amb les proves ciclistes. Així Mauri ha manifestat que "la veritat és que aquesta alternativa amb el turisme esportiu és molt bona, ja l'any passat Calella es va bolcar amb el Half i el Challenge i aquest any hi torna a apostar i això és important per a aquesta ciutat".

L'acte de presentació de la Titan Desert es farà a la una del migdia d'aquest proper dissabte a l'Ajuntament Vell. En ell hi seran presents el propi Melcior Mauri, a més d'Abraham Olano, Joan Carles Castellà, Lluís Calsapeu i els promotors de l'equip, a nivell econòmic i logístic.