dimarts, 27 d’abril del 2010

Triomf treballat

CF.Calella 2 - Los Molinos 0: Nova i molt treballada victòria calellenca. El partit no es va decidir fins al minut 92, quan els calellencs van fer el segon gol.

Partit molt equilibrat el que es va disputar aquest cap de setmana al camp de La Muntanyeta. Tot i que Los Molinos pressionava molt i no donava cap pilota per perduda, els calellencs eren qui portaven l’iniciativa en el joc. Aquesta iniciativa es va veure recompensada amb el primer gol del partit quan Nitu va marcar en el minut 29. Amb el resultat d' 1 a 0 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

La segona part va seguir la mateixa tònica amb un Molinos molt lluitador, i amb oportunitats pels nostres. Però el gol de la tranquil•litat no arribava. En el minut 88 va entrar al camp Adrian Sanchez, que 4 minuts més tard aprofitant una entrada per la banda dreta i després d’un bon xut aconseguia el gol i posava el 2 a 0 definitiu al marcador.