dilluns, 12 d’abril del 2010

CiU critica el fulletó promocional de les platges

Convergència i Unió de Calella lamenta el tractament que es fa de l’oferta de platges de la ciutat en el fulletó promocional que han editat la Fundació Privada Costa de Barcelona-Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme; una guia en format paper en la qual es dóna informació de les platges i cales del litoral maresmenc.

CiU creu que Calella ha estat discriminada en el fulletó promocional de les platges del Maresme i que és una publicació que destaca per la seva falta de rigor. L’han editat la Fundació Privada Costa de Barcelona-Maresme i el Consorci de Promoció Turística de la comarca.

Els convergents calellencs denuncien que les platges de la ciutat ocupen només una pàgina de l’opuscle quan d’altres pobles en tenen dues. Però més enllà d’això, les crítiques de CiU s’endureixen en parlar de la informació escrita i la gràfica que s’hi inclou i que no concorda amb la seva ubicació real. N’ha parlat a Ràdio Calella la regidora de CiU Sònia Hernàndez qui ha dit que
a la de Sant Pol surt la Roca Grossa de Calella i a la de Calella surt un tros de platja, petitíssim, sense persones. No identifica en absolut res. No identifica Calella. A més, que en totes les altres fotografies de tots els pobles surten textos molt ben redactats i força descriptius de la platja i a Calella no arriba ni a una línia. Posa textualment «Tres quilòmetres de platja de sorra gruixida»”.

La regidora de CiU s’ha mostrat especialment molesta per aquestes incorreccions que denoten, al seu entendre, relaxació i deixadesa per part dels responsables de la publicació. Assenyala directament a l’alcalde de Calella, qui ocupa la presidència del Consorci de Promoció Turística Costa de Maresme: “Les feines que es fan no es vigilen ni es tenen en compte abans de publicar. Aquesta doble negligència de l’alcalde a l’hora de promocionar la seva pròpia ciutat” -indica Hernández.

Aquest fulletó promocional es distribueix arreu dels punts d’informació i establiments turístics de la comarca. CiU apunta que caldria retirar-los i fer-ne una nova tirada, amb la informació correcte i el tractament adeqüat per Calella.