dimarts, 27 d’abril del 2010

Important victòria

CB Calella Termotur 78 - Vic 57: Els calellencs fan un gran partit contra el líder i aconsegueixen una victòria que fa que ara depenguin d’ells mateixos per no baixar.

Els nostres van sortir molt motivats a la pista, coneixedors del potencial del líder i amb el record del partit de la primera volta, on els osonencs no van ser gaire esportius.

Els dos primers quarts van ser molt igualats i es va arribar al descans amb un ajustat 33 a 31, favorable als nostres.

El tercer període va ser igual de equilibrat i es va decidir tot en els últims 10 minuts. Aquest últim quart va ser espectacular i els calellencs van fer una més que excel.lent defensa pujant cada cop més el ritme de joc i anotant amb facilitat. D’aquí el resultat final de 78 a 57.

Amb aquest victòria, els calellencs passen a dependre d’ells mateixos per sortir de la zona de promoció de descens. La propera setmana derbi contra el Malgrat; el que guanyi pràcticament condemna a l’altre a la promoció de descens.