dimecres, 14 d’abril del 2010

Zamora xerrarà a Calella

El guanyador del Challenge Costa de Barcelona Maresme del passat octubre, Marcel Zamora, fa avui una xerrada oberta a tothom per explicar com viu les competicions d'alt nivell. L'esportista d'elit ha estat convidat pel Team Calella Thriatlon, aprofitant que el català es troba al Maresme entrenant de cara a futures competicions, entre les quals, per cert, no hi ha ni el Half ni el Challenge d'aquest 2010.

Marcel Zamora corre aquests dies pel Maresme amb el seu club, el Trial X de França. Per aquest motiu, l'equip de triatló de la nostra ciutat l'ha convidat a fer una xerrada per explicar-los com s'entrena i com supera triatlons senceres com el de la nostra comarca, que va guanyar l'any passat. Un dels membres del club calellenc, Joan Carles Castellà, ha explicat la finalitat de fer una xerrada amb Marcel Zamora: "l'objectiu era que ens expliqués de primera mà de quina manera prepara les proves, com afronta el repte difícil de la triatló de llarga distància, a més de compartir amb nosaltres experiències i detalls de la seva preparació i participació en curses. Pel que sembla i tal com d'un atleta de la seva categoria és d'esperar, ha creat molta expectativa".

I tant és així que la xerrada es farà a la Sala d'actes de l'Escola Freta, perquè la Sala Gran de la Cooperativa l'Amistat quedava petita per les previsions de públic que es fan. La conferència és oberta a qualsevol persona i també a triatletes de clubs propers. Durant la xerrada es confirmarà que en principi Marcel Zamora no té pensat venir al triatló de llarga distància de la nostra comarca. On ja se sap segur que no hi serà és al Half.

Al mes de juny Marcel Zamora correrà l'Ironman de Niça, una de les seves proves talismà. Mentrestant, però, s'entrena a la comarca i aquest vespre, a les vuit, serà a l'Escola Freta.