dimarts, 13 d’abril del 2010

Campanya del Mercat

Tots aquells que sapigueu una recepta de cuina exquisida i que es pugui elaborar amb productes frescos del Mercat Municipal, i que siguin econòmics, teniu l'oportunitat de presentar-vos a la segona edició del concurs de receptes “Del Mercat a la taula”. És una de les activitats que té entre mans la regidoria de comerç per fomentar l'equipament.

El Mercat municipal de Calella torna a ser escenari del concurs de receptes “Del mercat a la taula” que impulsa la Diputació de Barcelona. És la segona edició. La primera es va fer l'any 2007, i aquest any segueix la mateixa mecànica. L'ha explicat Gemma Garcia, tècnica de comerç de l'Ajuntament de Calella qui ha dit que "es tracta simplement que la gent que vagi al mercat municipal se li donarà un díptic que ja està formalitzat on han d'omplir les dades personals i la seva recepta de cuina. De tots els mercats que participin a la campanya se n'escolliran 2 i els 2 guanyadors se'ls publicarà la seva recepta a un llibre de cuina que es començarà a repartir a partir del 2011 a tots els mercats municipals".

Aquest llibre arriba a tots els mercats de la província, i a tots els participants se'ls regala un exemplar. La campanya per portar receptes acaba el dia 29 de maig i la regidoria de comerç ha volgut animar a tothom a compartir receptes i a comprar productes frescos al Mercat municipal. Un mercat on venen productes amb una qualitat diferent i superior a altres tipus d'establiments, però que molt sovint costen una mica més que a les grans superfícies. Una manera de potenciar-los és la campanya que comença aquests dies. Es tracta de posar un producte de cada parada en oferta. Totes les parades del mercat tindran un producte marcat amb una estrella.

Gemma Garcia ha explicat que des de la regidoria de comerç es busca oferir els millors productes i les millors parades, amb un tracte personal de cada paradista, cosa que atreu i agrada als clients.