dimecres, 14 d’abril del 2010

Juhé diu que CiU s'equivoca al criticar un fulletó caducat

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha posat de manifest que CiU s'equivoca quan critica el fulletó promocional del Consorci Públic Costa del Maresme i el privat Costa de Barcelona Maresme. Els convergents asseguren que Calella hi està menystinguda i que hi ha poques dades de la nostra ciutat. A més, una foto de la platja de la Roca Grossa es situa al terme de Sant Pol. Juhé ha dit que CiU està criticant un tríptic caducat, que l'anterior alcalde de Calella ja va fer rectificar. Diu Juhé que està sortint al carrer un nou fullet promocional on Calella té el pes que li correspon i sense errors.



Josep Maria Juhé ha explicat que la federació nacionalista ha comès un error de base; simplement que no van mirar la data del tríptic promocional que volien criticar. És un tríptic del 2006 quan Juhé no era president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El llavors alcalde, Josep Basart, ja ho va denunciar al Consorci per rectificar-ho i l'any següent ja es va corregir.

Segons Juhé "quan es va acabar la distribució d'aquest tríptic i la seva promoció, que va ser just a principis del 2007 ja es va rectificar. Jo sóc president del Consorci de Promoció Turística des de finals del 2007 i sí que us puc dir que properament farem públic un llibre de totes les platges del Maresme que s'ha editat perquè tots els Ajuntaments en poguem fer promoció i com podreu veure aquest llibre surt tot correctament, surt la platja de les Roques com a platja de Calella i surt Calella amb la proporció que li pertoca com a ciutat que té el que té a nivell turístic i de platges" -ha reblat.

Juhé s'ha mostrat dolgut per la crítica de CiU. Demana al major grup a l'oposició que millori les fórmules de criticar i contrasti la informació abans de desprestigiar càrrecs públics: "A mi només m'agradaria demanar a CiU que abans de treure un comunicat on desqualifiquen directament a l'alcalde i parlen que és un deixat, fessin l'esforç de preguntar les coses i esbrinar què hi ha perquè és la manera de no caure en aquests errors i difamacions que a primera de volta ja t'atxaquen. Abans d'acusar i desprestigiar s'ho rumiïn i intentin contrastar. Em tenen a la meva disposició per explicar-los qualsevol cosa que vulguin saber".

L'alcalde de Calella ha recordat que la nostra ciutat és una de les més importants quan es parla de Promoció Turística, i assegura que la seva gestió com a president del Consorci està sent satisfactòria per la nostra ciutat.