dimarts, 20 d’abril del 2010

Meritori triomf

UEHCalella Ins. Andrés 30 -Barberà 28: Victòria important dels calellencs, fonamentada en la gran actuació del porter Quico i amb la bona renda de gols que van assolir durant els primers 30 minuts de partit.

El de dissabte era un partit trampa , ja que si els calellencs perdien pràcticament deien adéu a la categoria.

L’encontre va començar amb uns parcials molt ajustats, fins al minut 10 que gràcies a la bona actuació de Quico a la porteria i l’ encert en atac els nostres van anar agafant avantatges al marcador fins arribar a la mitja part guanyant de 7 gols, 20 a 13.

A la represa els nostres van sortir sense tanta intensitat i això ho va aprofitar el Barberà per reduir diferències. Però de nou les bones accions a la porteria de Quicu i l’ avantatge assolida a la primera part va fer que s’ arribés al final amb victòria calellenca per 30 a 28.

El proper partit serà contra el Terrassa.