dijous, 8 d’abril del 2010

Balanç de l'ocupació turística

S’han complert les previsions i la Setmana Santa turística ha estat bona durant els dies festius i una mica fluixa la resta, això en termes d’ocupació segons el balanç fet per la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Calella, Loida Serrano.

Apuntava el sector turístic privat que una de les causes de la punxada en l’ocupació durant els dies no festius de la Setmana Santa s’ha degut a la davallada del turista juvenil. Calella ha estat notícia, aquestes darreres setmanes, pel fet de no haver acollit aquest any l’anomenat Calellafest: el programa esportiu i nocturn que portava prop de 1500 universitaris anglesos. En relació a això, Serrano ha manifestat que Calella aposta clarament per un turisme de qualitat que respecti les normes de convivència.

Així Serrano ha manifestat que “nosaltres com a Ajuntament tenim la responsabilitat de recollir les demandes i necessitats dels ciutadans i per tant tenim la responsabilitat de buscar aquest ordre i aquest consens entre una activitat econòmica i un benestar que els ciutadans tenen dret a gaudir i a fomentar i a treballar per ell. I hem de buscar aquesta fórmula”.

Compaginar turisme i ciutat és l’objectiu únic del Pacte Local pel Turisme.

Justament Salou, el municipi que acull aquest any la festa universitària que combina esport i oci nocturn, acaba de rebre la segona tongada de joves.