dijous, 15 d’abril del 2010

Ple extraordinari al 107.9 a les 18:30h

El turisme centrarà bona part del debat de la sessió plenària de l’Ajuntament de Calella que se celebrarà aquesta tarda. En l’ordre del dia s’hi ha inclòs la ratificació de l’acord inicial per a la dissolució del Patronat Municipal de Turisme, que es va adoptar el passat 4 de febrer.

També en l’àmbit turístic, els partits polítics debatran la proposta d’aprovació inicial del Pla d’acció de millora per la competitivitat turística de Calella. El document que estableix quina és la política turística que ha de desenvolupar la destinació Calella per posicionar-se dins el mercat. Un full de ruta pactat i acordat conjuntament entre l’Ajuntament de Calella i l’empresariat local representat per l’Associació Turística de Calella, que són qui l’hauran de desplegar. És per això que en el ple d’avui també es proposa tirar endavant el conveni de col.laboració entre les dues parts.

La sessió plenària convocada amb caràcter extraordinari acabarà amb el debat sobre la proposta d’adhesió a l’acord que han subscrit la Federació de Municipis i l’Associació de Municipis amb els sindicats UGT i Comissions Obreres per a la contractació de persones aturades inscrites als serveis d’ocupació locals.

El ple començarà a dos quarts de set del vespre i serà retransmès en directe per Ràdio Calella.