dilluns, 19 d’abril del 2010

ERC diu sí a la independència

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, va visitar divendres al vespre Calella per tal de donar suport a l'acte organitzat per la secció local d'Esquerra Republicana en favor del sí a la independència de Catalunya. L'acte s'ha fet en el cap de setmana abans de la consulta independentista i tenia com a objectiu principal animar als calellencs a votar, el proper diumenge 25 d'abril.

Ridao, va valorar positivament el treball que s'esta fent des de la Plataforma Calella decideix. I va voler destacar la importància de les diverses consultes independentistes arreu del territori català indicant que "preguntar no ofén a ningú". També va destacar que el dret a decidir està a l'agenda política, que ha ha anat guanyant molt de terreny i que "qualsevol demòcrata encara que no sigui independentista pot estar interessat en les consultes".

El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels Diputats i secretari general del partit espera obtenir bons resultats en favor del sí a la independència.

D'altra banda, i en relació a la no sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, Ridao ha parlat de cansament i fatiga a l'entorn d'aquesta qüestió. A més, ha indicat que "el futur d'aquest país no pot dependre del que puguin dir aquests 10 magistrats sinó del que decideixi lliurement el poble català".