divendres, 30 d’abril del 2010

Música nostàlgica

Les Meliets actuarà aquest diumenge al Teatre Orfeó Calellenc. Hi representarà el “Festival per recordar”, l’espectacle musical interpretat per aquest grup de teatre de gent gran. Ja van venir el passat mes d’octubre i van omplir la sala, deixant gent sense entrada. Llavors ja es van comprometre a tornar i la cita és aquest diumenge a un quart de set del vespre.

La seva proposta és recordar les cançons que han marcat la vida de la seva generació i compartir aquests moments de nostàlgia.

L’any 2004 van estrenar-se amb el primer “Festival per recordar”, una fórmula d’èxit que han mantingut, amb petits canvis en el repertori. Les Meliets, el grup de teatre de gent gran de Pineda de Mar, ha estrenat aquest 2010 la sisena edició de l’espectacle, del qual no en volen desvetllar els detalls per així mantenir el factor sorpresa.

Nostàlgia i diversió és la proposta que ens fan. Ho ha explicat la seva directora, Montse Sanmartín: “aquest festival és per tothom però especialment per la gent gran. Nosaltres el que portem són cançons dels anys 40’s, 50’s i 60’s. Escenificades, amb posada en escena, fins i tot amb decorat. I tot és en play-back, els que vénen ja ho saben que no canten ells, però és tan entranyable que no s’ho perden mai”.

Els números musicals, intepretats per una quarantena de persones, s’alternen amb escenes còmiques; oferint així un festival complet i molt amè. Asseguren que els que l’han vist una vegada, repeteixen. Si volen, podran fer-ho aquest diumenge 2 de maig al Teatre Orfeó Calellenc i dissabte 8 al Calisay d’Arenys de Mar.