dijous, 15 d’abril del 2010

Més actes de Calella Decideix

Recta final de campanya per a la Plataforma Calella decideix!. A una setmana i mitja, aproximadament, pel dia de la consulta popular per a la independència de Catalunya del 25 d’abril, la comissió organitzadora ha intensificat els actes per a difondre la iniciativa. S’han programat per aquest mateix cap de setmana diverses activitats. Una serà aquest divendres a la plaça de l’Església. A partir de les 5 de la tarda es muntarà un punt d’informació i es recolliran firmes d’adhesió al manifest de la Plataforma Calella decideix!.

També hi haurà una fira d’artesania i entitats joves i un escenari obert on tothom qui vulgui podrà pujar i tocar música o percussió, fer un monòleg o explicar acudits. De cara al vespre, un sopar fusió a base de cuscús del magreb i broqueta catalana. Mentrestant la Colla de diables de Tordera oferirà un espectacle de foc malabars i il.lusions i a partir de dos quarts d’onze de la nit s’ha preparat un joc de nit. Acabarà la jornada a toc de música. La posaran l’Esca del Pecat amb Titot i David Rossell. Un concert que tindrà continuitat a partir de les dues de la matinada al pub musical Golden Gloves del carrer Església, amb la sessió de dj a càrrec de PD Catatac. Ho ha explicat el coordinador i portaveu de la plataforma, Xavier Ponsdomènech qui també ha dit que "diumenge també fem un vermut i lletres pel dret de decidir on vindrà la Patrícia Gabancho i en Xavier Hernandez a presentar els seus llibres i a parlar sobre el dret de decidir. Farem una vermutada també”.

Ponsdomènech també ha recordat que aquests dies la campanya consisteix en la recollida del vot anticipat, que acabarà el dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, perquè la plataforma també serà present a la fira que es muntarà a la plaça de l’Església amb una paradeta on vendran roses.