dijous, 22 d’abril del 2010

Rangel favorable a la doble via

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, s'ha referit a la polèmica sobre la instal•lació de la doble via des d'Arenys fins a Blanes durant la presentació de les obres de millora de les estacions de RENFE de Canet de Mar i Pineda de Mar. Unes obres que es començaran a executar abans de l'estiu i que ascendeixen de manera global a 7 milions d'euros.

Responent a una pregunta de Ràdio Calella, Rangel s'ha mostrat favorable a la doble via a l'Alt Maresme, qüestió que ha aixecat una forta oposició a la ciutat de Calella. Sense referir-se directament a la nostra ciutat, el delegat ha manifestat que per millorar la infraestructura i el servei seria bo fer la doble via.



Per la seva banda, l'alcalde de Pineda de Mar ha fet autocrítica destacant que una assignatura pendent és la millora de les connexions amb Girona.

Xavier Amor també ha avançat el compromís que té dels responsables d'ADIF de fer un estudi tècnic sobre la possibilitat de fer un abaixador a Poblenou. En els dos casos les obres es faran garantint les mínimes afectacions per als usuaris i sense interrompre el servei. És previst que s'allarguin durant 8 ó 9 mesos.