dilluns, 19 d’abril del 2010

Hernández puntualitza

La regidora de CiU Sònia Hernández ha volgut matisar les paraules de l’alcalde en relació a l’opuscle promocional de les platges del Maresme.

Hernández reconeix que la publicació editada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, entre d’altres, és anterior a què l’alcalde Josep Maria Juhé n’assumís la presidència, al 2007; però critica que des de llavors no s’hagin rectificat els errors detectats, com sí diu haver-se fet l’alcalde.


La regidora de CiU assegura que des d’edició de l’opuscle i des del 2007 amb Juhé al capdavant del Consorci no hi ha cap altre publicació que el substitueixi.

Hernández ratifica que considera "una deixadesa haver deixat passar tres anys abans no s’ha reeditat un nou fulletó amb les platges del Maresme” si aquest 2010 apareix un de nou.

Un dels errors del fulletó promocional, que Hernández va posar de relleu, és il.lustrar l’apartat del litoral de Sant Pol amb una imatge de la Roca Grossa.

Aquest fulletó forma part del material de promoció turística que, en el seu moment, es va distribuir als punts d’informació de les diferents poblacions de la comarca. També es va fer arribar als establiments turístics, els quals no van ser alertats, segons Hernández, que calia retirar-lo. La regidora es pregunta, a més, si el propi Consorci va deixar-lo d’utilitzar: “en aquests tres anys del 2007 al 2010, què és el que s’ha portat a les fires? Quin material s’ha portat a les fires? No se n’ha portat cap o s’ha portat aquest que és erroni?”.

L’alcalde de Calella i president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va manifestar a Ràdio Calella que properament s’editarà un volum promocional de totes les platges de la comarca, i en el qual Calella tindrà un espai preferent.