divendres, 23 d’abril del 2010

Fi de campanya

La Plataforma Calella decideix! tancarà aquest dissabte la campanya per a la celebració de la consulta popular sobre la independència. Ho farà amb un gran acte que començarà a dos quarts de 9 del vespre a la plaça de l’Ajuntament. Hi intervindran pràcticament les mateixes persones que van recolzar la presentació oficial de la plataforma, és a dir, els alcaldes de Calella en temps de democràcia –Ramon Bagó, Joaquim Rey i Josep Basart- als quals s’hi ha volgut sumar en aquesta ocasió l’actual batlle, el socialista Josep Maria Juhé.

Amb ells, l’empresari Josep Vilella, l’actor Jordi Bosch i la vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir, Carme Forcadell. Els seus parlaments tancaran la campanya engegada per la Plataforma Calella decideix! qui espera aquest diumenge que la gent participi de la consulta. Podran opinar sobre la pregunta que se’ls formularà dipositant les butlletes a les urnes que quedaran instal.lades als següents punts: a l’Ajuntament Vell, a la sala d’exposicions del Casal l’Amistat del carrer Amadeu i al carre Balmes 145.

Diumenge, jornada de votacions hi haurà a Calella 2 observadors internacionals. Es tracta de Bustiano Compusto, President de SNI (Sardigna Nazione Indipendente) i Estibaliz Ibañez de Gauna, Regidora de Legitanoko (EA - Eusko Alkartasuna)