dimarts, 20 d’abril del 2010

Victòria Plàcida

Vilassar 73 -CB Calella Termotur 85: Victòria plàcida del Calella a la pista del pitjor equip de la lliga. Triomf que els permet seguir lluitant per sortir de les places de promoció de descens.

Els de Sergi Aznar van sortir a la pista sabedors que eren superiors als seus rivals però que ho havien de demostrar des del primer moment de partit. I així ho varen fer ja que els calellencs de seguida es van fer amos i senyors del partit dominant el marcador còmodament. A la mitja part el resultat era 31 a 38.

Els locals, molt joves i amb poc recursos, intentaven retallar diferències, però no podien. Cal destacar el gran encert des de la línia de 6.25 de Joan Villaret durant la segona part, que va permetre a l´equip agafar encara més distància en el marcador i així poder donar minuts al smés joves de l´equip.

El proper partit a casa a 2/4 de 6 contra el Vic.