dijous, 1 d’abril del 2010

Mones de Pasqua

Els jugadors del Barça, la gateta Kitty i el Bob Esponja, el protagonista de la sèrie de dibuixos animats que triomfa entre els més petits. Ells tres són els protagonistes de la mona d’aquest 2010, les figures que coronen la majoria dels pastissos que els padrins obsequiaran als seus fillols aquest Diumenge de Pasqua.

La Setmana Santa és l’època en què més llueixen els aparadors de les pastisseries. Plens de colors i pràcticament de vida gràcies a la recreació que amb la xocolata s’ha fet de personatges reals i ficticis.

Els gustos dels compradors i sobretot dels destinataris finals de la mona obliguen als pastissers a estar al dia de les tendències; tot i que el Barça és sempre una aposta segura. Així ho han dit els propietaris de les pastisseries Itchart i Bosch, Josep Itchart i Kim Bosch respectivament.

Al costat de les figures de moda, repeteixen els clàssics: els personatges de Disney, els castells i bolets, cotxes i motocicletes i, com no, els ous de xocolata.

Les pastisseries maresmenques han augmentat lleugerament la producció de mones de Pasqua respecte a l’any passat però n’han mantingut els preus. Les vendes ja han començat però els dies de més feina seran diumenge i dilluns de Pasqua.