dijous, 22 d’abril del 2010

Challenge escolar

Els escolars calellencs podran emular els triatletes que participaran al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Per a ells s’ha organitzat el Kid Challenge, una competició esportiva que es disputarà el dia anterior, el dissabte 15 de maig, al Passeig Manel Puigvert. No serà en aquest cas un triatló sinó una cursa a peu oberta a nens i nenes de 3 a 14 anys.

Les inscripcions per a participar-hi es poden formulitzar a través dels webs oficials del Challenge i de l’Ajuntament de Calella. L’organització espera la complicitat dels centres educatius d’arreu del Maresme i especialment els de Calella.

Crida a les escoles del Maresme perquè animin els seus alumnes a participar al Kid Challenge que es disputarà el 15 de maig al Passeig Manel Puigvert. Prova que organitzen conjuntament el triatló Costa Barcelona-Maresme i el Club Atletisme Calella, prenent així el relleu al Júnior Challenge del 2009. Ho ha explicat el president de l’Atletisme, Manel Vicente qui ha dit que "seran curses on es fomentarà la participació de tots els nens i nenes. Seran proves que no passaran dels 1000 metres i per tant tots els nens estan preparats per fer”.

Es delimitarà un circuit de 250 metres al camí de platja, que els nens i nenes d’Infantil (P3, P4 i P5) hauran de completar una vegada, si volen acompanyats de pares o familiars. Els alumnes de Cicle Inicial (1r i 2n de Primària) hauran de donar-hi dues voltes, i els de Cicle Mitjà (3r i 4t de Primària) tres voltes. La distància més llarga del running serà per als alumnes més grans, els de Cicle Superior (5è i 6è de Primària) i els d’ESO (1r, 2n, 3r, i 4t), que hauran de correr mil metres.

Es marcaran un total de cinc sortides, amb la primera a les 10 del matí. S’espera, doncs, que a quarts de 12 hagin arribat els últims corredors.
La informació sobre la celebració del Kid Challenge s’ha fet arribar a totes les escoles del Maresme perquè la trametin als alumnes i les famílies. El període d’inscripcions gratuïtes ja s’ha obert.

El Kid Challenge compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Calella i amb l’autorització de la Federació Catalana de Triatló.