dimecres, 7 d’abril del 2010

6.000 gràcies !!!

L’última onada de dades del Baròmetre de la Comunicació de la Comunicació i la Cultura de Catalunya - que comprén el període que va des del mes de març 2009 fins al mes de febrer 2010-, certifica una xifra de 6.000 oients que han escoltat Ràdio Calella en els últims 30 dies, xifra que s'incrementa en 2.000 respecte a la darrera onada, quan l'audència de la nostra emissora es xifrava en 4.000.

Ràdio Calella compta amb el mateix nombre d’oients que la degana de la comunicació local Ràdio Arenys i supera a d’altres emissores locals com Vilassar Ràdio, Ràdio Platja d’Aro, Ràdio Argentona, Ràdio Premià de Mar o Ràdio Sant Cugat, entre moltes d’altres.

La ràdio municipal més escoltada de la nostra comarca és Mataró Ràdio amb 21.000 oients. També és la més escoltada en el conjunt d’emissores municipals de COM Ràdio i d'arreu de Catalunya. Mataró compta amb una població que supera els 300.000 habitants.

La tendència a l’alça de l’audiència de Ràdio Calella demostra l’aposta pels continguts de proximitat que s’han dut a terme en els darrers anys amb la implantació d’una programació amb espais adreçats a tot tipus de públic i la consolidació del Parlem-ne, el magazine dels migdies -13’15 a 14h-.

Així des de fa dues temporades hi ha una edició doble del programa esportiu La Banqueta. També es realitza el programa de cinema i televisió Quesito Rosa, el Miscel.lània fet pel col.lectiu llatinoamericà, El Pati de l’ós dedicat als més menuts de la casa, i el Weekend al jovent.

Igualment setmanalment s’emet el programa de societat i de debat Fòrum Obert, el de sardanes Esclat i el veterà El Dominical que combina sarsuela i sardanes.

Altres programes destacats són els musicals Punt de partida, Boulevard Pop, El Retrovisor i Top Cat.

Quinzenalment s’emet el programa de psicologia mental Obertament a càrrec de la Comunitat Terapèutica del Maresme.

Aquests programes s’alternen amb la Fórmula matí i la Fórmula tarda que alternen els èxits musicals de sempre amb les principals novetats, les agendes d’activitats i els butlletins de notícies.

Com sempre l’actualitat –un dels principals pilars de l’emissora- se segueix explicant de forma àmplia als Info Matí-9h-, Info Migdia-13h- i Info Vespre-19h- i als diversos programes especials que es realitzen sempre que hi ha grans esdeveniments.

També els plens municipals es retransmeten íntegrament en directe per la nostra emissora.