dimarts, 20 d’abril del 2010

Setmana del cinema

La nostra ciutat continua immersa en les activitats del Festimatge 2010 que impulsa Foto Film. Aquesta setmana encara ja la seva recta final amb la Setmana del Cinema. Ahir a la nit es va donar el tret de sortida amb una gala a la sala Mozart amb l'actriu Maria Rosa Serra com a mestra de cerimònies.

El Festimatge encara la seva recta final amb la celebració de la Setmana del Cinema. El tret de sortida va ser ahir a la nit amb una gala. Un espectacle dedicat a la Calella musical dels anys 60 i en reconeixement a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. Des d'avui i fins divendres cada tarda, a les 7, a 2/4 de 9, a les 10 i a 2/4 de 12 es fan les projeccions dels films seleccionats per al setzè Trofeu Torretes de Curtmetratges.

Després de la presentació de les diferents activitats cinematogràfiques de la cinquena edició del Festimatge es va fer la projecció del curtmetratge documental “Calella Dancing”, realitzat per Foto-Film Calella, amb imatges inèdites de diferents autors i amb una banda sonora que inclou música original dels grups que actuaven a Calella els anys 60. És un treball de recerca en recordança als locals, dàncings, xiringuitos i sales de festes dels anys de creixement i consolidació del turisme calellenc.

Tot seguit es va fer un acte de reconeixement a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals, pionera en la formació de professionals del cinema, mitjans audiovisuals i de la imatge en general, amb la presència del seu gerent, Carles Cereceda. Després es van fer els parlaments, música en directe i una copa de cava.