dimarts, 14 de desembre del 2010

Èxit de l'Esclat 2010

Des de les 4 de la tarda de dissabte i fins ben entrada la matinada, la ciutat de Calella va acollir una nova edició del festival jove i multidisciplinar Esclat 2010 que impulsa l'Associació de Joves Artistes de la ciutat. Actuacions musicals, tallers o sàtires polítiques entre altres van configurar el programa d'aquest festival impulsat pels joves de Calella.

Els membres de l'Associació de Joves Artistes de Calella s'han mostrat molt satisfets per l'acollida i la participació ciutadana aquest dissabte a la tercera edició de l'Esclat d'Art Jove. Un festival que combina diverses tendències artístiques. Es va celebrar dissabte des de les 4 de la tarda fins a la matinada amb tot un seguit de tallers i activitats lúdico-culturals.

Des de l'AJAC es considera que aquest any, a diferència de les edicions anteriors, les activitats programades per a primera hora de la tarda han tingut molt d'èxit. Una de les actuacions que més interès ha despertat aquest any ha estat la de l'artista Speedy For President. Una sàtira al món polític actual en què es qüestiona l'honestedat de la classe política, tot combinat amb actuacions malabars.

Durant la tarda es van fer també demostracions de graffitis i construcció d'escultures, tallers de globus inflables, i una xocolatada infantil.

Les propostes musicals també han tingut cabuda a l'Esclat d'Art Jove de Calella. Dj Ravaneli va punxar música soul-disco de les dècades dels 70 i 80 tot interactuant amb el públic.

Els membres de l'AJAC ja preparen la quarta edició d'aquest festival.