dijous, 16 de desembre del 2010

Escaladors de tot Catalunya, a Calella

La ciutat de Calella acull aquest proper dissabte a la tarda el tretzè Campionat d'escalada en bloc Malgrat-Calella organitzat pel Grup Excursionista Malgratenc i el Club d'escalada la Fàbrica de Calella. Està prevista la participació d'un centenar d'escaladors provinents de tot Catalunya.

El campionat està plantejat en 2 fases. La primera de classificació i la segona de final. D'aquesta manera es redueix en un primer moment la pressió per l'escalador i es pot combinar la participació de novells amb escaladors experimentats.

Jordi Masats, tècnic de la competició i responsable del Club d'Escalada de la Fàbrica, ha explicat a Ràdio Calella que és un format que funciona molt bé des de fa anys i que la filosofia del campionat permet el bon clima entre els participants. Masats anima els ciutadans a assistir com a públic al campionat d'aquest dissabte que es farà a la seu del Club d'escalada a la fàbrica Llobet Guri de Calella.

La competició es realitzarà des de les 12 del migdia fins a les 6 de la tarda. Les instal·lacions del Club d'Escalada La Fàbrica de Calella són unes de les més importants de Catalunya.