divendres, 31 de desembre del 2010

Cap nen sense joguina a Calella

La campanya 'Cap Nen Sense Joguina' arriba aquest diumenge 2 de gener a Calella en la seva tercera edició, organitzada per la Fundació Privada Escola de Futbol Calella. Per acompanyar la iniciativa solidària, l'entitat ha preparat una gran matinal esportiva que se celebrarà a la zona esportiva de La Muntanyeta.

La diada començarà a dos quarts de 10 del matí amb un triangular entre les escoles de futbol del Palafolls, l'Arbucienca i la Fundació Privada Escola de Futbol Calella, coneguda com FUNCA. Els partits tindran dues parts de 12 minuts cadascuna.

En acabar, es farà la presentació de tots els equips de l'entitat calellenca i després seguirà la matinal esportiva amb enfrontaments singulars.

Els participants i els assistents a la diada han de portar una joguina per a contribuir en la campanya solidària i fer, d'aquesta manera, que el dia de Reis sigui d'il·lusió i felicitat per a tots els nens i nenes de Calella.

Les joguines que es recullin s'entregaran a la Creu Roja que és l'entitat que s'encarrega de fer el repartiment. La Fundació Privada Escola de Futbol Calella anima a tota la població a participar en la matinal esportiva. Encara poden apuntar-s'hi trucant a les oficines de la zona Esportiva de la Muntanyeta, al 93 766 25 52, o al telèfon mòbil 606 99 88 74.