divendres, 17 de desembre del 2010

Calella amb la Marató

Calella es bolca aquest cap de setmana amb la Marató de TV3. Fins ara ja s'han fet diverses activitats que han començat a omplir la guardiola. El dia 6 es va fer una ballada Country a la Plaça de l'Esglesia, amb botifarrada i xocolatada. Es van recaptar 782 euros, però se n'aconseguiran més.

Avui divendres es fa una xerrada a l'Escola Freta sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides a càrrec de professionals de l'Institut Guttmann. Serà a 2/4 de nou a la sala d'actes del Centre. I demà dissabte es fa un sopar-espectacle solidari amb la Marató, a l'Hotel Miami. Tot plegat començarà a les 9 del vespre, amb un tiquet de 15 euros íntegrament destinat a la Marató.

Hi haurà ballet amb Mercè Panosa, animació amb Eduard Estol i dansa del ventre, entre altres activitats. Els tiquets es poden comprar a Can Cases al Barri de Pequín, a la Papereria Roger, a la Perruqueria Gelmà i a Can Villaret.

El diumenge es fa el remat final d'actes de la Marató. Durant tot el matí i la tarda, entre la Plaça Catalunya i la de l'Església es faran bingos, ruletes i activitats promogudes per un gran nombre d'entitats de Calella. A la tarda hi haurà màgia, xocolatada, i seguiran els sortejos de paneres i bingos. Si plou, tot plegat es faria a la Fàbrica Llobet de Calella.

Una altra de les activitats preparades per col·laborar amb la Marató de Tv3 des de Calella és la caminada que organitza Calella Marxa el diumenge dia 19. L'objectiu és passar un matí divertit i solidari, caminar, i recaptar diners contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

La marxa arrencarà a les 9 del matí des del Camp de Mar, i una hora abans es podran fer les inscripcions. Apuntar-s'hi costa 5 euros, tots en benefici de la Marató de TV3.
Ràdio Calella els oferirà un programa especial aquest diumenge a les 12 del migdia de caire divulgatiu que està dirigit i presentat per Sònia Montañola.