dimarts, 28 de desembre del 2010

Festival musical solidari

El Centre Musical Can Salom organitza un festival a benefici del menjador social de Poblenou. Alumnes i mestres de l'escola han preparat la quarta edició del concert en el que es recolliran aportacions per al sosteniment d'aquest servei que ofereix un plat calent a taula per a dinar i sopar, sis dies a la setmana. Una iniciativa de Càritas Calella i de la Parròquia Sant Joan Baptista, que manté les portes obertes aquests dies de Nadal.

L'entrada al festival musical que organitza el Centre Can Salom amb Teresa Salom al capdavant serà gratuïta. Els assistents podran decidir quina contribució volen fer al menjador social de Poblenou. Les actuacions musicals i l'objectiu solidari que hi ha al darrera són dos motius prou importants per anar a Can Salom el primer de gener a les set del vespre.

La responsable de Càritas Calella, Júlia Liquete, agraeix el suport que el menjador social ha rebut per part de les institucions, entitats locals i particulars des de la seva posada en funcionament ara dos anys. Temps en què han ampliat el servei per així poder fer front a una demanda que ha anat en augment de forma paral·lela a l'esclat de la crisi econòmica.

El menjador social de Poblenou està obert aquests dies de festes nadalenques, amb l'única excepció de la nit de cap d'any i l'1 de gener. Els seus impulsors volen potenciar una de les fórmules per a finançar-lo: els apadrinaments. Particulars que assumeixin el cost del dinar o sopar d'una persona durant un període determinat de temps.