dimecres, 1 de desembre del 2010

Premi a la innovació firal

La Fira de Calella i l'Alt Maresme ha rebut un dels premis a la innovació firal 2010 que concedeix el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. El conseller Josep Huguet va lliurar-los en el decurs de l'acte de cloenda del dissetè Congrés de Fires de Catalunya que es va celebrar a Comarruga, a El Vendrell.

L'Ajuntament de Calella ha estat reconegut pel projecte 'Cap a una fira verda i sostenible' i pel seu compromís per la qualitat i la innovació.

També van ser premiades la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega per la seva aposta de respecte al medi ambienti de sensibilització ciutadana; i pel seu futur pla d'accions. La Fira de Girona, per treballar cap a la millora en la gestió i organització d'activitats paral·les; i finalment es va concedir un reconeixement a l'Ajuntament de Deltebre per la contribució que el certamen Expogourmet ha fet en l'economia del territori.

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya són el reconeixement públic a l'esforç realitzat per les organitzacions firals de Catalunya, la seva capacitat d'innovació i el seu camí cap a l'excel·lència en la gestió.