divendres, 10 de desembre del 2010

Nova Jam Session a Calella

Avui divendres hi ha Jam Session a Calella. Serà al primer pis de la Sala Mozart, un espectacle en directe, obert a tothom, on qualsevol que porti el seu instrument i sàpiga d'aquest gènere es podrà afegir al concert.

Els caps de cartell són Gorka Benítez al saxo, Toni Pujol al contrabaix i César Martínez a la bateria. El coordinador de tot plegat és Juan Carlos Narzequian, amb el suport de l'Ajuntament i la Sala Mozart. Ell mateix ha explicat que els tres músics convidats són grans figures en el jazz mundial. Ells faran de músics d'acompanyament a tots els participants que s'hi acostin i s'afegeixin a la Jam session. Es format és obert, utilitzant els estàndards del Jazz que coneixen els intèrprets del gènere. Allà toquen junts i fins i tot es poden formar conjunts.

Encara que el jazz sigui el rei del la música d'improvisació, té uns estàndards i unes normes bàsiques precises, elementals i fixes que conformen un llenguatge comú que permet dialogar a través de les notes. Per poder-ho comprovar en aquesta Jam Session no caldrà pagar entrada. Serà a les deu de la nit.