dijous, 16 de desembre del 2010

L'Agenda Llatinoamericana convida a la reflexió

Una vintena de persones han assistit aquest dimecres al vespre a Calella a la presentació de l'agenda llatinoamericana 2011. Enguany aquesta agenda es presenta amb el títol 'Quin déu? Quina religió?' i convida els ciutadans a reflexionar sobre l'actual estat de les religions i les creences al món.

La presentació ha anat a càrrec del rector de la parròquia de Sant Feliu de Guíxols i membre del Fòrum Joan Alsina de Girona Pere Torras. A la presentació també hi era Andrés Marí, membre de la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana a les Comarques de Girona i l'Alt Maresme. Ell mateix explica la principal reflexió d'aquesta agenda solidària que passa per acceptar que tots som la conseqüència de la creació de Déu i no ens podem apropar a la seva figura amb interès, ens hem d'entregar sense interessos a la resta de persones que ens envolten.

Els assistents a la presentació de l'agenda van pregunta a Mossèn Torras del per què hi ha distanciament dels ciutadans amb la jerarquia de l'Església. Ell va destacar que cadascú ha d'actuar segons la seva consciència.

L'agenda llatinoamericana 2011 arriba a Calella un any més de la mà de la Regidoria de Ciutadania i la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana.