divendres, 17 de desembre del 2010

Preparant el Challenge

Calella repetirà àmplia participació a les proves del Challenge de l'any que ve, perquè aquestes són l'objectiu esportiu del Team Calella Triathlon per a la pròxima temporada. La secció del Club Atletisme Calella ha estat el conjunt més nombrós en l'última edició dels triatlons de mitja i llarga distància, i tot apunta que podrà mantenir el títol. L'equip va reprendre els entrenaments a mitjans de novembre sota la direcció del mataroní Santi Pellejero, que s'encarrega ara de la preparació dels prop dels 90 triatletes del conjunt calellenc.

El rigurós fred d'hivern no representa cap inconvenient per a mantenir el programa d'entrenaments del Team Calella Triathlon. Els triatletes, no tots 90 a la vegada, es reuneixen a diari a la zona esportiva de la Muntanyeta de Calella per a preparar les proves del calendari. En destaquen dues grans cites. Santi Pellejero, l'entrenador del Team Calella, ha explicat que “seguim amb els mateixos objectius, que és el gran objectiu: Tenir un equip de Calella per a participar al Half del maig com al Challenge d'octubre. La gent també s'ha engrescat amb una prova de llarga distància de l'empresa Challenge, que es fa a Roth, Alemanya, i entremig hi ha altres proves del calendari català i estatal que com a entrenament, i a part dels grans objectius, també hi participen”.

Són esportistes de totes edats, amb condicions i aptituds físiques i objectius diferents. Els assessora i dirigeix en els entrenaments el mataroní Santi Pellejero, un especialista en preparació d'esportistes i amb un important currículum com a nedador. Justament la disciplina de les tres del triatló que s'ha volgut reforçar.

Pellejero arriba al Team en substitució de Jordi Pérez i amb el repte d'entrenar a un equip d'esportistes, no professionals, provinents de tot l'Alt Maresme. Ho explicava Joan Carles Castellà, director del Team Calella Triathlon: “si mirem la relació de membres del Team Calella abarquen poblacions des de Canet, Arenys, Sant Cebrià, per la banda sud, fins a Tordera, Palafolls, Malgrat per la banda Nord. Abarquem el que és l'alt Maresme en tot el seu territori, amb Calella com a pol d'atracció perquè és la seu del Challenge i on s'està dinamitzant el triatló”.

La pròxima cita del Challenge Costa de Barcelona-Maresme serà el diumenge 29 de maig en la modalitat de mitja distància. Ja hi ha 445 inscrits per participar-hi en categoria individual i més de 70 per al Campionat del Món de Policies i Bombers que es disputarà paral·lelament.