divendres, 10 de desembre del 2010

Esclat d'Art Jove a Calella

Aquest dissabte arriba la tercera edició de l'Esclat d'Art Jove. Un festival de tendències artístiques que organitza l'Associació de Joves Artistes Calellencs, l'AJAC, en col·laboració amb l'Ajuntament de Calella. S'hi donarà el tret de sortida a les quatre de la tarda amb diversos tallers i activitats i s'acabarà entrada la matinada amb música.

L'Esclat d'Art Jove de Calella és una amalgama de propostes artístiques amb la voluntat que joves creadors tinguin un espai per a la seva promoció. El Festival durarà 12 hores i la primera part es reserva a tallers i activitats. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, es faran demostracions de graffitis, construcció d'escultures a partir de materials reciclats, exhibició de malabars amb l'artista Speedy For President, tallers de globus inflables, i una xocolatada infantil. Paral·lelament una performance i una jam session que, segons Ernest Vila, membre de l'AJAC, serà espectacular.

Les propostes musicals, a partir de mitja tarda, prenen tot el protagonisme de l'Esclat d'Art Jove de Calella. A dos quarts de set i fins les 8 del vespre actuarà Dj Ravaneli que punxarà música soul-disco de les dècades dels 70 i 80 i amb qui el públic podrà interactuar. Li seguiran els barcelonins Neblinas Sound, un grup de fusió. I a partir de dos quarts de 10 de la nit, el concert de fi de festa.

L'entrada a l'Esclat d'Art Jove és gratuïta i oberta a tothom. Hi haurà servei de bar a preus populars, on també es podrà sopar. Part de la recaptació es destinarà a la causa solidària de la Marató de TV3 i de la iniciativa Rumbo a Gaza.