dimecres, 15 de desembre del 2010

Operació Grèvol

Els mossos d'esquadra han posat en marxa un any més l'Operació Grèvol, tot coincidint amb la campanya de Nadal. L'objectiu és incrementar i garantir la seguretat a les principals zones comercials de pobles i ciutats amb l'augment d'afluència de públic per a les compres nadalenques.

Aquesta operació també ha arribat a Calella aquests dies. Podem veure com agents dels mossos d'esquadra visiten els comerços del carrer Església i altres zones de la ciutat on aquests dies hi ha més afluència de públic amb motiu de les compres nadalenques. Els mossos d'esquadra demanen la col·laboració dels comerciants ja que així s'incrementa l'eficiència de la campanya. Els agents visiten els comerços i lliuren uns díptics amb consells de seguretat molt bàsics que fan referència, per exemple, a les targetes de crèdit o als bitllets.

Enguany l'Operació Grèvol s'allargarà fins el 10 de gener i també contempla la presència d'agents en horari nocturn en certes zones on hi hagi carregaments de mercaderies, com ara polígons i gasolineres. En molts casos, l'operació també es fa amb la col·laboració de les policies locals.