dijous, 30 de desembre del 2010

Ander Mirambell, ambaixador

L'esportista olímpic Ander Mirambell promocionarà Calella com a destinació de turisme esportiu. Aquest diumenge signarà el conveni de col·laboració amb l'Associació Turística de Calella, segons el qual es convertirà en ambaixador de la ciutat i participarà en les accions de promoció i comunicació que es realitzin.

L'entitat que representa el sector turístic calellenc podrà, d'aquesta manera, utilitzar la seva imatge esportiva en termes de promoció a través de la pàgina web oficial de l'esportista i la de la destinació Calella-Barcelona. Justament l'Associació Turística, conjuntament amb l'Ajuntament de Calella, està ultimant la posada en marxa d'una nova pàgina web en la qual es volen capitalitzar tots els actius de la ciutat com a destinació turística. A més, s'anuncia una presència activa a les xarxes socials.

Mirambell signarà el conveni la mateixa setmana en què s'ha adjudicat la seva primera victòria en una competició internacional d'skeleton. L'esportiva vinculat al Club Atletisme Calella va guanyar la Christmas Race disputada a Àustria i, a principis d'any reprendrà la competició de la Copa del Món. L'any passat va convertir-se en el primer esportista català i espanyol en classificar-se en unes Olimpíades d'Hivern en la modalitat d'skeleton. Va ser per als Jocs de Vancouver 2010, on va quedar en 24ena posició.