dilluns, 27 de desembre del 2010

Valoracions polítiques del missatge nadalenc de l'alcalde

Les diferents forces polítiques de Calella han valorat a Ràdio Calella les paraules de l'alcalde, Josep Maria Juhé, durant el tradicional missatge de Nadal. Valoracions molt diferents les que fan els dos partits de l'oposició, CiU i PP, de les que fan les dues formacions que conformen el Govern municipal: PSC i ERC.

Missatge oportunista i electoralista. Així qualifiquen tant CiU com el PP de Calella el tradicional missatge de Nadal de l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Juhé.

Per a la regidora portaveu de CiU, Montserrat Candini, l'alcalde s'atribueix tots els mèrits de les infraestructures construïdes a la ciutat en els últims temps quan es podria parlar d'una obra col·lectiva i de l'esforç de tots els partits polítics. En tot cas, considera que és oportunista. Per Montserrat Candini, la crisi es concreta i es quantifica amb gran nombre d'aturats que hi ha a la ciutat i amb les famílies que ho estan passant molt malament.

Des del Partit Popular, el regidor Josep Maria Vila està d'acord amb els desitjos generals de l'alcalde tot i que considera que parlar de la Riera Capaspre o les obres als carrers és com fer un míting. Per Vila això no és propi d'un missatge nadalenc. En tot cas, Vila expressa que tot i estar d'acord amb el cobriment, la urbanització de la Riera Capaspre no s'ha fet de la millor manera per a la ciutat. A més, considera que el projecte del Far no és adequat en temps de crisi.

Valoracions molt diferents les que es fan des dels dos partits que formen el Govern de la ciutat. Des del PSC, el secretari d'organització, Emili Pérez, creu que les paraules de Josep Maria Juhé són de proximitat, d'esperança i de feina ben feta, sempre pensant en els ciutadans i en el seu benestar.

Des d'ERC, la candidata a l'alcaldia de cara als comicis del maig de l'any que ve, Cristina Gómez, valora el missatge de Juhé de positiu ja que destaca la feina que s'ha fet en els últims temps en defensa de la ciutadania més vulnerable. Gómez opina que la crisi ha marcat, i marcarà, el rumb de les diferents actuacions que s'han fet a la ciutat. Tot i això, s'ha apostat per rellançar el teixit econòmic i comercial de la ciutat.

Un missatge que es va emetre a través de Ràdio Calella el passat divendres, vigília de Nadal. També es va poder veure per m2 tv.