dimecres, 1 de desembre del 2010

Trobada sindical

Els delegats i delegades d'Avalot, la secció juvenil del sindicat UGT de Catalunya, celebren entre avui i demà una trobada a Calella a l'Hotel Vila.

Debatran sobre la reforma laboral, que és el tema central de la tercera trobada. Sobre això, es preveuen les intervencions del sociòleg i coordinador de recerca de l'Observatori de la Joventut, Pau Serracant. Serà la ponència inaugural d'aquest matí, posterior a l'acte d'obertura a càrrec del secretari comarcal de la UGT i l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé.

De cara a la tarda, el secretari de Política Sindical, Camil Ros, parlarà de la reforma laboral i la negociació col·lectiva.

Així es clourà la primera jornada de la trobada de delegats i delegades d'Avalot. Demà es represendrà a les 10 del matí amb la intervenció del portaveu de la UGT de Catalunya, Miguel Ángel Escobar, sobre l'ofensiva sindical i la vaga general del 29 de setembre.

El portaveu nacional d'Avalot, Chakir el Homrani, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, s'encarregaran de cloure la trobada i extreure'n les conclusions.