dimarts, 30 de novembre del 2010

Alegria per la victòria blaugrana

Calella va celebrar el triomf del FC Barcelona en el gran clàssic de la Lliga espanyola. L'equip de Pep Guardiola va desbordar el Reial Madrid, que va acabar encaixant un 0 a 5 històric. Els afeccionats van tornar a gaudir del futbol espectacle que practiquen els blaugranes i van festejar el triomf fins entrada la matinada.

Optimisme contingut i alguna cara de tensió entre els afeccionats culers calellencs que van reunir-se a Can Xena per seguir el gran clàssic. La gran incògnita era com respondria el Barça de Pep Guardiola al Reial Madrid de Cristiano Ronaldo i José Mourinho, que ja s'havien encarregat d'escalfar el partit i posar pressió a l'àrbitre amb les seves declaracions

El domini dels blaugranes sobre la gespa del Camp Nou va ser evident des del primer minut, i Xavi Hernàndez -ferm candidat a convertir-se en Pilota d'Or- va ser l'encarregat d'obrir la llauna del que seria una altra nit històrica.

A partir de llavors, els calellencs no van parar de somriure, aplaudir a l'equip de Pep Guardiola i celebrar amb molta efusivitat els altres 4 gols: dos de Villa, Pedro i Jeffren. Això sí, dedicant entremig algun càntic a l'etern rival.

Amb el 5 a 0 al sac, un resultat de 'maneta' per recordar, la festa va fer sortir els culers al carrer, a 'Can Xenaletes'. Ni la pluja fina ni tampoc el fred d'hivern va truncar les ganes de celebrar el triomf per emmarcar davant el Madrid com si es tractés d'un títol.

I justament coincidia amb el cent onzè aniversari de la fundació del Futbol Club Barcelona que, com cada any, celebrarà la Penya Solera Barcelonista de Calella amb una castanyada popular a la plaça de l'Església. Es va postposar fins l'endemà del clàssic i avui, segur, les castanyes i el moscatell seran més dolços que mai.