dimarts, 30 de novembre del 2010

Molt mal resultat

UEHCalella 27 - Barberà 36: Derrota important que pràcticament condemna els calellencs a jugar la fase descens de la primera catalana.

Si els calellencs estaven obligats a guanyar la setmana passada contra l'Alcarràs per tal de sortir de la zona de descens, una victòria aquest cap de setmana contra el penúltim classificat era de vital importància.

Però els calellencs van jugar molt mediatitzats pel mal arbitratge, que de forma sorprenent els va deixar al minut 7 de la segona part amb un jugador menys. Aquest fet, juntament amb el cansament i la manca d'encert, va fer que el Barberà sempre dominés el marcador fins al resultat final de 27 a 36.

Després d'aquesta derrota els unionistes ocupen la penúltima posició de la primera catalana amb 5 punts. El lider segueix sent el Sarrià que no ha perdut cap partit dels 7 que ha disputat.