dilluns, 15 de novembre del 2010

S'inaugura el local del PSC

L'agrupació local del PSC de Calella ha inaugurat un nou local. Va ser el passat divendres i va comptar amb la presència de diversos dirigents socialistes. Entre ells, l'eurodiputada Maria Badia, que va mostrar-se confiada en què el partit podrà contrarrestar l'enquesta del CIS, publicada el mateix divendres, segons la qual aconseguirien 33 parlamentaris, quatre menys que en les passades eleccions.

Badia va destacar la feina feta pel govern d'entesa en la línia de prioritzar les polítiques socials que han permès millorar de l'estat del benestar. En aquest sentit Badia va dir que quan el PSC va arribar al govern "Catalunya estava a la cua de la Unió Europea en inversió política social per habitant".

El PSC de Calella va comptar també, per la inauguració, amb la presència del diputat al Congrés i exalcalde de Mataró, Manuel Mas, i l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; a banda d'un bon grapat de militants i simpatitzants socialistes.

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, va dir que el de divendres era un dia feliç per l'agrupació local del PSC. Va destacar que la nova seu ha de ser una eina més que els doni força seguir treballant pels valors de la justícia social, per treballar sobre el que uneix als ciutadans i no el que genera confrontació.

El local dels socialistes es troba ubicat al carrer Jovara 103, cantonada amb el carrer Romaní.