dimecres, 3 de novembre del 2010

Reformes al cau

L'Agrupament Escolta Montnegre de Calella ha fet reformes a la seu seu, al Carrer Bruguera número 51. Les obres s'han fet aquests darrers mesos i també durant l'any passat. El local, parroquial, és bastant antic i calia fer-hi una remodelació per posar-lo al dia.

L'entitat d'escoltes de la nostra ciutat ha estrenat un rentat de cara a les instal·lacions del seu local. Les obres s'han finançat a través de subvencions destinades a rehabilitar edificis antics on hi ha seus de caus, i només una petita part l'ha hagut de suportar l'agrupament de la ciutat. Les reformes concretes les ha explicat el Cap de l'Agrupament de Calella, Àngel Badalló qui ha dit que "hem canviat les finestres, de fusta per alumini, com les portes interiors,hem pintat per dins i fora el local, i hem tret goteres del terrat. De fora es veu un gran canvi".

Així el local ha quedat adaptat a la normativa vigent de seguretat i el podran gaudir tots els nens i nenes que hi ha apuntats. Aquest any n'hi ha una seixantena i els membres del Cau estan orgullosos de l'evolució que viu l'entitat en augment de canalla. Cada mes i mig o dos mesos es fa una sortida amb els diferents grups del Cau, i la resta de dies es prepara l'excursió.

Les excursions solen ser de dos dies. Es va a caminar per l'entorn natural. Els més petits fan nit a cases de colònies a l'hivern, i el més grans solen dormir en tendes o càmpings. Tothom que estigui interessat en apuntar-se al cau pot passar pel carrer Bruguera 51 de 4 a 6 cada dissabte a la tarda, i allà el rebran i podrà rebre informació sense cap compromís. L'edat és de 6 a 18 anys i la quota, de 18 euros al mes, inclou totes les activitats que fa l'agrupament, unes 4 o 5 sortides a l'any.