dimecres, 10 de novembre del 2010

Signatures pel nou Salicrú

Els pares i mares de l'Escola Salicrú busquen signatures per denunciar les mancances del centre actual i accelerar els tràmits per a la creació de la nova escola.

L'AMPA del Centre Carles Salicrú de Calella vol assabentar a tota la resta de pares i mares d'alumnes de l'escola de les mancances que pateix el centre actual. Ho volen fer a través d'una recollida de signatures per aconseguir que el projecte de nova escola no quedi encallat i pugui estar a punt d'estrenar d'aquí a un parell d'anys. El portaveu de l'AMPA, Joaquim Camps, explica que l'escola no és prou gran pels alumnes que acull, no té recursos, i hi ha dèficits constructius que dificulten l'accés al pati quan plou.

Quan hagin recollit totes les signatures possibles, la voluntat dels pares i mares és portar-les a la Generalitat per tal que posi fil a l'agulla a la construcció del nou centre, que no deixi el projecte aparcat i conegui de primera mà quines dificultats tenen els alumnes per cursar els seus estudis al centre

Recordem que el regidor d'Educació i Ciència de Calella, Josep Torres, va assegurar que el Departament s'ha compromès a aixecar la nova escola tot i que no n'ha fixat data. Torres confia que l'any vinent la nova escola pugui ser una realitat.